Blog

Donika Bardha

Jam vërtet shumë e nderuar të jem pjesë e Fondacionit “You are a Sunflower”, një punë e ushqyer nga dashuria dhe e udhëhequr nga transparenca. E kam ndjekur këtë projekt që në zanafilën e konceptimit të tij dhe jam vërtet shumë e prekur nga dedikimi me zemeër dhe puna e palodhur e ...