Home

Dedikuar fëmijëve në nevojë.

You are a Sunflower Foundation INC.

Public NonProfit
358
Familje të ndihmuara
236
Dëshira të fëmijëve të prekur nga sëmundjet e gjakut, me kancer dhe leucemi janë plotësuar, disa ishin dëshira e tyre e fundit
11000
Qytetarë të Botës kanë veshur bluzat Luledielli
2000
Arusha me bluza Luledielli u dhuruan në jetimoret e Shqipërisë dhe të Kosovës
5400
Shkarkime të Lojës -You are a Sunflower app game
5
Fushata Humanitare të mbyllura me sukses në Ballkan

Bli nje bluze te ndihmosh femijet te jetojne dhe te buzeqeshin perseri.

Shkarko lojen You are a Sunflower per bamiresi.

google-play
appstore

VIDEO PREZANTUESE

Si nisi Luledielli fluturimin e saj, deri me sot!

Mbështesni You are a Sunflower Foundation të ndryshojë Botën!

Tirana, You are a Sunflower

Lexo më shumë

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.