Spitali Kukes

Donate Now

Spitali Kukes

50%

Ju mund te dhuroni per Spitalin e Kukesit ne butonin e mesiperm ose fizikisht ne llogarine bankare te meposhtme:

Spitali i Kukesit eshte ne fokus te nje prej projekteve tona me te dashura qe pretendojme te kete angazhim nderkombetar ne ngritjen e fondit te restaurimit dhe plotesimit te nevojave kryesore te ketij spitali ne veri te Shqiperise i cili sot eshte jashte standarteve normale te funksionimit.

Latest Donors   

   Share this Donate Now