Dhuro Tani

Donate Now

Dhuro Tani

50%

Poshte cdo Kauze dhe Rasti te ngritur ne kemi vene ne dispozicion nje llogari bankare te posacme, per secilin per te dhuruar me aq sa tju linde ne zemer.

Fibank
You are a Sunflower
AL8721511017EUR1000011030404
SWIFT: FINVALTR

Ne kete buton qe gjendet me siper “Dhuro tani” ne kemi konceptuar qe ndihma te shkoje per nevojat e fondacionit (per nje zyre, detyrimet ligjore, taksat) si dhe projektet e se ardhmes. Do te mbahet si fond me vete per tu konsideruar per te gjitha projektet qe do te kemi ne vazhdim.

Faleminderit per cdo ndihme sepse eshte shume e vlefshme.

Latest Donors   

   Share this Donate Now