Paypal dhe Karte Krediti

Dhuro Tani

Dhuro Tani

Poshte cdo Kauze dhe Rasti te ngritur ne kemi vene ne dispozicion nje llogari bankare te posacme, per secilin per te dhuruar me aq sa tju linde ne zemer. Ne kete buton qe gjendet
50%

Spitali Kukes

Ju mund te dhuroni per Spitalin e Kukesit ne butonin e mesiperm ose fizikisht ne llogarine bankare te meposhtme: Spitali i Kukesit eshte ne fokus te nje prej projekteve tona me
50%

Spitali Rajonal Elbasan

Ju mund te dhuroni per Spitalin e Elbasanit ne butonin e mesiperm ose fizikisht ne llogarine bankare te meposhtme: Me poshte shikoni te paraqitura me ane te imazheve gjendjen
50%

QKUK Prishtine / Onkohematologji

“Dardani je vesh me diell” eshte fushata e dedikuar QKUK Prishtine/Onkohematologji, pervec 3000 bluzave qe shiten ne Prishtine dhe Tirane ju mund te dhuroni me ane te
50%