Rasti i Fifes

Rasti i Fifes

Per te ndihmuar Fifen depozitoni ne llogarine e meposhtme( llogaria eshte hapur nga familjaret e Fifes dhe te ardhurat shkojne direkt tek ta):

Fibank
Afrim Myftar Brecani
AL46 2151 1017 ALL1 0000 1107 6700

Per Fifen info : zgjidhje me e shpejte dhe me e mire per jeten e saj do te qe ne Spitalet e Italise ( Gaslini ne Genova, Burlo Garofalo ne Trieste; Mayer ne Firenze, Bambino Gesu ne Rome etj etj ) qe mund ta marrin persiper. Duhet medoemos paraprakisht tu dergohet nje epikrize.
Epikrizen e ka I Ati , por duhen finanacat per ta cuar atje dhe garantuar trajnimin.