Keti Kamberi

Keti Kamberi

I dua shumë fëmijët dhe besoj se çdo femijë meriton një të ardhme, një jetë të lumtur e plot shëndet, mundësi për të mësuar, kuruar e per t’u mbrojtur nga cdo lloj forme lëndimi.

Fatkeqësisht, kjo nuk është gjithmonë e mundur. Unë dua të kontribuoj për këta fëmijë. Ndonëse ndihmesa për ta mund te duket si një sfidë, ajo padyshim më jep  kënaqësi e më bën të lumtur. Cdo lloj ndihmese është një botë e ndryshuar në sytë e një fëmije në nevojë. Jam këtu për të përmiresuar jetën e dikujt, por në fund të ditës tashmë kam përmiresuar edhe timen.