Historia e Olsit

Historia e Olsit

Per te ndihmuar Olsit depozitoni ne llogarine e meposhtme( llogaria eshte hapur nga familjaret e Olsit dhe te ardhurat shkojne direkt tek ta):

Fibank
Dilaver Sheme Varfis
AL30 2151 1017 ALL1 0000 1107 6600

Info per Olsin : Date 07/12/2017 do operohet te Neurokirurgjia, nga prof. Petrela. Do ribehet biopsi, me pas te themi nese neurokirurget mendojne se ka ka dicka me tej per tu bere jashte vendit apo jo.