Deshira e nje femije

#achildswish #deshiraenjefemije

Keto jane deshirat e femijeve qe jane shtruar e po kurohen ne pavionin e onkohematologjise ne QSUT NE tirane dhe ne ne QKUK Prishtine Kosove në te njejtin pavion Onkohematollogji . Ju lutem lexojini me kujdes dhe nese keni deshire apo mundesi te plotesoni ndonje prej ketyre deshirave ata do te gezohem shume -shume ! Na kontaktoni ne emailin tone deshiraenjefemije@gmail.com si dhe nr zyrtar te Fondacionit ‭+355 69 725 5555‬ Faleminderit nga zemra ne emer te secilit prej tyre !

Shume prej ketyre femijeve kerkojne iPhone iPad pasi ata jane krejtesisht te izoluar prej muajsh e ndoshta vitesh nga shoqeria dhe te afermit per shkak te semundjeve te renda . Ndaj e vetmja dritare me boten per te komunikuar apo argetuar jane lojrat . Keshtu ne keto kushte deshira e tyre do te ishte nje drite me shume në diellin e madh qe duam tiu ngrohe zemrat.