Day: Tuesday, der 5. December 2017

Spitali Kukes

Ju mund te dhuroni per Spitalin e Kukesit ne butonin e mesiperm ose fizikisht ne llogarine bankare te meposhtme: Fibank You are a Sunflower AL7121511017EUR1000011030401 SWIFT:
50%

Spitali Rajonal Elbasan

Ju mund te dhuroni per Spitalin e Elbasanit ne butonin e mesiperm ose fizikisht ne llogarine bankare te meposhtme: Fibank You are a Sunflower AL9821511017EUR1000011030400 SWIFT:
50%

QKUK Prishtine / Onkohematologji

“Dardani je vesh me diell” eshte fushata e dedikuar QKUK Prishtine/Onkohematologji, pervec 3000 bluzave qe shiten ne Prishtine dhe Tirane ju mund te dhuroni me ane te
50%