Day: Tuesday, der 5. December 2017

Historia e Olsit

Per te ndihmuar Olsit depozitoni ne llogarine e meposhtme( llogaria eshte hapur nga familjaret e Olsit dhe te ardhurat shkojne direkt tek ta): Fibank Dilaver Sheme Varfis AL30 2151 1017 ALL1 0000 1107 6600 Info per Olsin : Date 07/12/2017 do operohet te Neurokirurgjia, nga prof. Petrela. Do

Rasti i Fifes

Per te ndihmuar Fifen depozitoni ne llogarine e meposhtme( llogaria eshte hapur nga familjaret e Fifes dhe te ardhurat shkojne direkt tek ta): Fibank Afrim Myftar Brecani AL46 2151 1017 ALL1 0000 1107 6700 Per Fifen info : zgjidhje me e shpejte dhe me e mire per jeten e saj do te qe ne Spitalet