Day: Thursday, der 9. November 2017

Dhuro Tani

Dhuro Tani

Poshte cdo Kauze dhe Rasti te ngritur ne kemi vene ne dispozicion nje llogari bankare te posacme, per secilin per te dhuruar me aq sa tju linde ne zemer. Fibank You are a
50%

Spitali Rajonal Elbasan

Ju mund te dhuroni per Spitalin e Elbasanit ne butonin e mesiperm ose fizikisht ne llogarine bankare te meposhtme: Fibank You are a Sunflower AL9821511017EUR1000011030400 SWIFT:
50%

QKUK Prishtine / Onkohematologji

“Dardani je vesh me diell” eshte fushata e dedikuar QKUK Prishtine/Onkohematologji, pervec 3000 bluzave qe shiten ne Prishtine dhe Tirane ju mund te dhuroni me ane te
50%